30 September 2012

Bangga Hanis Haizi Dalam Artikel Berita Harian

Assalamualaikum wbt,

Macam mana dengan wekeend u olls?? Okeyh ataupun sebaliknya?!jom ina nak share cerita about leader ina yang sekarang ni sudah bergelar Jutawan Muda..sape xkenal beliau try u olls cari dekat Google Hanis Haizi ^_^ xprcaya boleh jee try..apa-apa pun jom baca story beliau..


Ada sesiapa tak kenal dengan si jelita rupawan nie?? *angkat tangan lajulaju dan jerit namanya!! huish CONFIRM psycho*

Bagi yang tak mengenalinya lagi, jangan risautin ina etap akan perkenalkan kepada anda siapa jelitawan nie sebenarnya. 

PERNAH menyalahkan keputusan ibu bapa membenarkan dia berkahwin sebelum menamatkan pengajian di kampus dan lebih menambah tekanan, dia disahkan hamil anak pertama sejurus selepas pernikahan. Akui Hanis Haizi Abdul Hamid, ketika berkahwin, usianya baru memasuki angka 22 manakala suami, Razali Mohamed Zain, 25. “Betul seperti dikata, orang muda memang tidak matang dan disebabkan hanya suami yang mencari rezeki, kehidupan kami sekadar cukup untuk hidup saja.  See more >>HERE<<.


Percaya atau tak, inilah hakikatnya kuasa air tangan beliau yang sudahpun TERBUKTI. Bayangkan dari seorang surirumah yang biasa-biasa, sekarang sudah bertukar menjadi LUAR BIASA. 

Jadi pada mereka yang ingin mengenali beliau dengan lebih dekat lagi, jom sertai ina dalam menceburkan diri anda dalam dunia perniagaan yang sangat fleksibel nie. Jangan terus menilai secara luaran tanpa ada soal selidik. Nanti anda yang akan rugi. Jadi, jangan malu-malu untuk tanya kepada ina. 

puas hati tak baca story beliau...aclly banyak lagi tau..tentang beliau..ina bangga tau jadi salah satu anak didik beliau...bangga sangat-sangat..if u olls nak tahu lebih lanjut..u olls boleh follow ina di...^_^

Facebook/Twitter - Eina Fazlina
Email - einashah@ymail.com
Fon No - 019 4050742

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...