30 November 2012

GLAM Celebration for UT20 | STADIUM MELAWATI SHAH ALAM



As salam Hi uols.... today ina nak share about UT20..(Ulang Tahun Cmpny...hehe)
Last Saturday 24 November 2012, di Stadium Melawati Shah Alam walaupun ina tak dapat hadir tapi ina tetap nak story kemeriahan UT20 Leader-Leader ina kongsi dekat ina..wow dengar diaorang cerita rasa terbakar diri ni..tambah-tambah pulak our best Leader Pakai Dress macam Barby yang harga dia wow!! boleh tahan...RM20K tempah khas dari Rezman Ruzaimi eemmm gila meletupss hehe..tak percaya..jom tengok gambar beliau...our best Leader CDM Hanis Haizi...sebelum tuu ina nak story sikit laa about UT20 ni..;)

Kali ini majlis Ulang Tahun (UT) syarikat ke-20 telah diraikan dengan meriah di sana.. Majlis tersebut di buat pada tengahari mayb untuk memudahkan usahawan2 yang datang dari seluruh Malaysia.. Dan anggaran usahawan2 yang hadir seramai 8,000 orang.. Since our team, GLAM focusing in Online Social Media Marketing, jauh mana pun uolss boleh cari side income dengan biznes ni.. ;)





See cantik tau..Dress CDM Hanis Haizi...ni dalam gambar kalau jumpa depan-depan mau pengsan ina..nanti ina story pegalaman ina frst time jumpa beliau...serius Hanya Allah jee tahu perasaan ina time tu...wait n see..hehe omg putih u olls...(baru nak belajar hehe)




Tak lupa jugak...dress K.Sha pun meletupss jugak okey...^_^ CDM Sha Khalid With Hasben..


 Top Green Leaders CDM Sha Khalid, CDM Naa Kamaruddin, bakal CDM Shaliza Aziz  cantik tak u olls...^_^ of coz lee..meletups..

Taraaaa ni Sifu ina...DDM Nurul Ain Zulkarnaind a.k.a Yong cantik kan...umur sama dengan ina..tapi ina Hormat yong sangat-sangat, cz banyak sangat nasihat n kata-kata semangat dari yong..best tau....dapat sifu yang macam nii...walaupun agak garang u olls..tapi garang yong niat yong..ina tau nak didik ina n anak-anak buah yang lain berjaya...sebab tuu ina Hormat sangat-sangat yong..i like...^_^

N yang ini lain n tak bukan Mentor ina..Nor Hafizah a.k.a Jat...jauh benor laa termenung..hehe cantik tak u olls..of coz lee cantik..aclly jat pun sama umur dengan ina tau..ina pun Hormat sangat-sangat jat cz dia selalu ada di saat ina rasa down n hampir-hampir give up..jat selalu bagi kata-kata positif n banyak sangat tolong ina dengan hasben...ina hargai semua tuu..serius ina tak boleh balas semua tu dengan wang ringgit tapi ina boleh buktikan dekat jat..ina boleh buat sampai berjaya...Amin3...^_^

Now jom cuci-cuci mata dengan gambar yang sangat cantik n sangat GLAM....

Bersama Barisan-barisan hebat CDM..



 



Dalam bisnes ni takde istilah baru atau lama kerana semuanya dah macam adik-beradik & family.. Even dorang yang baru pertama kali datang, tapi kejap je dah boleh mesra.. Seronok kan.. Kawan pun semakin bertambah..dari tak kenal boleh jadi rapat tau...best sangat-sangat...^_^

Pada UT ni jugak ada persembahan istimewa dari Shila Amzah...

Dan juga Dayang Nurfaizah..

 Now jom tengok gambar-gambar dari Group Sifu ina Yong....a.k.a Group ina jugak laa hehe..






 Beautilicous from Utara Group...cunss ^_^

 My Sifu with our Top Mentor CDM Azlan Derman Beliau ni kalau u olls nak tau..dah Multi Millionaire tau...see lelaki pun boleh berjaya dengan hanya bisnes baju dalam ramai lelaki dalam Group GLAM dah berjaya tau...itu laa di katakan diaorang  dah sehebat Wanita...ina betul-betul tabik arr..^_^
   
ok laa di sini saja ina dapat share dengan u olls obout UT20 ni..sebelum tuu UT20 nii bukan saja habis dekat sini saja tau...di malam hari pulak ada Dinner khas tau untuk GLAM...nak tahu...baca lee next enty...coming soon hehe...^_^



 Wanna be part of GLAM?

Just contact Ina & I will share the details.. Next year uolss pulak akan diraikan macam ni.. ;)
Just follow me on..

Facebook/Twitter = Eina Fazlina
Email = einashah@ymail.com
Fon No = 019 4060742


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...