14 November 2012

Midvalley Story...^_^


As salam hai u olls...lamanya tak up date blog cuti 3 hari..yela bulan 11 ni memang busy sangat-sangat ini pun baru je balik dari KL..ape-ape pun ina nak pendekkan cerita boleh tak ina nak story dekat u olls about kekecewian i frst time jejaki MIDVALLEY hahaha..bolehkan story...

sebelum tu ina nak minta maaf laa kalau ina terover kan...yang mana penah masuk Midvalley kerap-kerap mesti kata..'Alaa yang tu pun nak cerita' tapi memang jujur ina kata ina bukan datang dari orang yang senang yang nak masuk or shopping dekat supermarket yang gah or lebih tepat barang-barang BRAND nii...memang tak mampu apa ntah lagi nak jejak kaki ke KL kerap-kerap or tempat-tempat lain..di sebabkan duit titik peluh ina berbisnes laa sekarang ina mampu melawat tempat-tempat yang ina tak penah ina p..dengan duit bisnes ni laa jugak ina boleh jejak kaki ke Midavelly n shopping barang dekat  sana yang selama ni hanya tengok dekat TV jee..ina bangga dengan diri ina yang ada perubahan sikit demi sikit daripada  Zero To Hero..

ok laa tak nak laa cita panjang-panjang..nanti ina buat entry story life ina yang dulunya hanya Zero tak dak apa-apa...now jom kita usar-usar gambar ina yang tak seberapa...harap uolls enjoi...^_^..


see MidValley..hehe




Brfast..a'aah brfast la sangat...pada hal time tu dah pukul 11  lebih hehe..abang laa konon2nya nak makan nasi laa cari punya cari xjumpa yela...nama pun frst time masuk MidValley hehe..n last Mcd la jawabnya..tapi ina suka sangat2 coke flot dia memang sedapss.......^_^




besar laa GSC dekat sana..see ada 18 Screens tuu..dekat Sungai Petani paling banyak Amanjaya Mall yang baru bukak cuma 10 Screens jee..;)


ronda punya ronda...jumpa dengan Butik nii..yang boleh membuatkan i Gila sekejap..kalau u olls nak tau..i peminat Barbie u olls..walaupun dah tua bangka hehe..Jom usar sat...



kasut-kasut yang comell khas My gugrl..;)


i loike...hehe





masuk jee butik Vinccin ku terpukau,ku terpaku n ku segala ku laa hehe..mak aii..cantik sungguh kasut dekat sana..dah la banyak pilih..akhirnya yang sempat ku rembat..


wlpun smple..tapi harga boleh tahan...nak beli macam My Leader CDM Hanis Haizi tak mampu lagi..beli sekadar mampu je dulu permulaan..Alhamdulillah..yang penting Ori dari Vincci hahahaha boleh macam tuu..


punya best ronda n last tak sedar dah sampai bawah dah dia punya Gardens memang cantik...tapi nasib baik laa tak sesat..hehe



see cantikkan Gardens dia..santai jee n yang unik lampu sarang burung tuu tp xde burung..hehe




with My Hubby yang selalu berada dengan ina dalam bisnes...TQ Abg..alwys spport me..n alwys bersama di mana i berada..i akan buktikan dekat u i akan ubah hidup fimly kita n bantu u..InsyaAllah...Amin2...

ok laa u olls sampai di sini saja ina dapat kongsi kegediksskan ina in MidValley hehe..see yaa..

Facebook - Eina Fazlina
Email - einashah@ymail.com
Fon No - 019 4060742

6 comments:

  1. Salam singgah....thanks sudi lawat blog saya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ..sudi singgah jugak...ina hrgaii :)

      Delete
  2. Salam Ina...pestyme pi midvelly yer...kira ok lah tu...kak fiza x pernah sampai lagi...ha ha ha...selalu pi key el ja pi klcc...sampai naik cemuih...ya la klcc kan brg mahai2...kalau pi bawak budak2 ni pi petrosains ngan aquaria ja...dua tempat tu ja yg tau...ha ha ha....

    kak fiza pun dulu pernah beli gak kasut vinci kat klcc...rasanya kasut dia x la berapa mahai sgt...kira oklah...boleh beli....tp syg kasut tu hilang masa kak fiza dok flat...ha ha ha...ntah sapa la hentam...sayangnya....x pa la x dak rezeki....

    ina juai hai-o yer...member kak fiza ada sorang yg juai...dia dok perak...pernah beli brg hai-o...ubat maharani....tapi x leh makan...mungkin sbb ubat tu terlampau panaih sgt kot...kak fiza selalu sakit pala...last2 x berani nak makan dah....huhuhu...moga bisnes ina maju jaya k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak fiza..yeke..serius ina frst time masuk midvelly sbab tu jadi cewi hehe...psai maharani akak ada darah tggi x..if ada mmg xleh makan...n akak makan bape biji?? maharani tu mmg dorg suruh mkn 25 biji kan..tp ina suka suruh cust ina makan 5 biji tiap2 hari wktu pagi..maharani mmg bagus untuk dalaman...:)

      Delete
  3. tq.. dah folow cini

    dah lama x terjah mid valley, rasa mcm x der perubahan sgt kan
    barbie tue klau kami smpi anak sulung la xcitred hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlcome sis..:) yaka..itu laaa ina pun frst time p sana...hehe sedihkan =p
      a'aah barbie tuu ina minta sngt2 comey..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...