25 February 2013

Paris n London Free Trip..


As salam hai semua.....hari nii ina baca blog-blog Leader-leader ina...banyak mengisahkan pasai Free Trip next month our Team GLAM bakal jejaki  selama 8 hari..Wow!!! 4 hari di London n 4 hari di Paris...bestnya.....ni semua free je tau cuma bawak duit shpping jee...time ina baca blog leader-leader ina..ina pulak rasa macam  nak melompat tinggi-tinggi hehe..mau taknya...Paris n London u olls...^__^

Tapi ina tak dapat pergi...tapi tak pee walaupun ina tak dapat join this trip ni ia tetap tak akan patahkan semangat ina untuk pergi..2nd trip for this year is Shanghai coming soon....insyaAllah Amin3....~~ chaiyok2.....

so today ina nak share dengan u olls frst trip dari bisnes yang ina buat nii..best tau buat bisnes nii dah la income banyak,dapat duit tabung kereta tiap-tiap bulan RM1k+++ dah tu boleh pilih lagi kereta idaman kita..yang paling penting holiday percuma pulak bukan dalam Negara tapi luar Negara..sebanyak tiga kali tiap-tiap tahun luar Negara just bawa duit shpping je..wow!!..mudah jee bisnes nii just on line FB n Blog jee..:)..ape yang penting Leader-leader alwys dengan kita..susah senang bersama..kiranya All About TeamWork....

ok laa jom kita cuci mata tengok gambar-gambar menarik di Paris n London..^__^


 


 
 see u olls Cantiknya Eiffel Towel.....^__^
bandar paling Romatik..

 seriusly Cantik sangat-sangat...i like..^__^



 
 waaa London Bridge....Cantik..




see cantik kan.......Paris n London adalah our frst free trip n 2nd Shanghai trip....^__^






2ND FREE TRIP SHANGHAI......






let's be our Part NOW!!
Jom u olls Holiday free dengan ina with our Team GLAM...if u olls nak tahu lebih banyak info about  cara ina n Team ina buat bisnes nii n boleh dapat big income 4 hingga 5 angka n yang paling penting kami kerja dalam TeamWork..soo..u olls boleh terus follow ina dii...

Premium Beautiful Top Agent Utara
Sungai Petani,Alor Star,Perlis,Pulau Pinang n Perak..

Facebook/Twitter - Eina Fazlina
Email - einashah@ymail.com
Fon No/Wassap - 019 4060742

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...