7 March 2013

KELEBIHAN SABUN MARINE ESSENCE


As salam hai..hari nii ina nak share about new produk dari our Cmpny...Produk yang ina maksudkan iaitu Sabun Marine Essence..u olls mesti nak tahu kelebihan sabun tu kan...jom kita baca info-info di bawah...

 

Sekarang like hot cakes bila sebut je sabun ketiak, ops  marine essense beauty bar la. Mana taknya ramai sangat panggil sabun ketiak cause after pakai ketiak makin cerah..ahaha


Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Ina story dulu tentang kebaikan marine essense beauty bar dan kandungan yang terdapat di dalam sabun ni...okey..

 

KELEBIHAN

Patut la ramai yang suka cause tengok khasiat sabun marine essense ni teruja betul. Malah harga pun berpatutan. Then sesuai untuk satu family.

Bukan tu je sabun ni juga famous cause dapat membantu mencerahkan kawasan-kawasan tersembunyi di badan contohnya leher hitam, celah-celah peha, celah-celah pelipat bukan tu je kulit sensitif, ecxema, kulit berjeragat, parut jerawat, badan gatal-gatal pun boleh membantu jugak.
 
Oh No!!!Nak ke ketiak macam ni? walaupun bertutup litup tapi mesti la nak cantik jugak kan, kalau yang sentiasa pakai terdedah lagi nak kena jaga semua tu...tambah-tambah dah kawen..lagi laa kena jaga...kalau yang tak kisah tuu tau laa ina nak cakap macam mana...
tapi macam ina..ina memang utamakan kebersihan dari dalam sampai luar..
malu oooo hehe


haa..macam nii laa kita nak kan..cantik..

Ina just share ngan korang hasil sabun ketiak yang Ina pakai sebab tu before Ina pakai takde citer pasal sabun ni. After pakai baru leh share cause kalau sendiri tak pakai memang tak tau. Nanti Ina share plak testimoni yang dah pakai sabun marine essense ni ye...

Sekotak ada dalam 3 ketul macam gambar di bawah..
So kalau nak jimat boleh potong kepada beberapa bahagian.
Memang berbaloi pakai untuk seisi keluarga.



Penyimpanan
Like sabun lain jugak
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan..
ODER
Facebook/Twitter - Eina Fazlina
Email - einashah@ymail.com
Fon No/Wassap - 019 4060742




No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...